24-uurs service in Beverwijk

Onze loodgieters staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar! Neem ten alle tijden contact met ons op!

Het kan voorkomen dat u op een onverwacht moment te maken krijgt met een storing aan uw cv- of combiketel, met een verstopte riolering of bijvoorbeeld met lekkage op een vervelende plek. In veel gevallen, zeker bij problemen aan uw cv-ketel, zult u de oorzaak van de storing niet direct kunnen vinden, laat staan oplossen. Om u ook buiten de gebruikelijke werktijden om niet in de kou of stank te laten zitten, bieden wij u een 24-uurs service in Beverwijk aan. Dit houdt in dat we ook in de late avonduren bij u langs kunnen komen voor het verhelpen van problemen op het gebied van loodgieterswerk. Zo geniet u dezelfde avond nog van een warme kachel of een frisse geur in uw badkamer!

Hulp van 24-uurs service in Beverwijk

De 24-uursservice in Beverwijk is er om u op verschillende gebieden te helpen. Naast eerder genoemde klussen als het repareren van een cv-ketel of het doorspoelen van een afvoer, komen we tevens bij u langs voor het verhelpen van bijvoorbeeld lekkage. Niet alleen is lekkage vervelend, het kan ook zorgen voor lelijke waterschade! Lekkage kan voorkomen in veel verschillende vormen en bijvoorbeeld het gevolg zijn van hevige regenval wat onder uw dak terecht gekomen is, maar ook van een defect in uw wasmachine of vaatwasser waardoor water wegloopt.

Wij proberen het probleem niet alleen voor u te traceren, we zorgen eveneens direct voor een passende oplossing. Zo heeft u ook buiten kantooruren om de beschikking over een loodgieter waar u op kunt bouwen!

Wanneer de 24-uursservice inschakelen?

Het is vanzelfsprekend niet in iedere situatie noodzakelijk om direct de hulp van onze 24-uursservice in te schakelen. Het spreekt bijvoorbeeld voor zich dat het aanleggen van leidingen ook tot een eerstvolgende werkdag kan wachten. Bij een lekkage, een verstopping of een storing in de cv-ketel wilt u echter wel meteen geholpen worden. Houd in uw achterhoofd dat het inschakelen van onze 24-uursservice extra kosten met zich meebrengt. Het is zodoende raadzaam om deze spoedloodgieter alleen in te schakelen in noodsituaties bij u thuis. In het geval van een noodsituatie staat onze loodgieter doorgaans binnen een half uur bij u op de stoep om hulp te bieden.

Een cv-ketelstoring oplossen

Een cv-ketelstoring is een van de voorbeelden van problemen die u het liefst zo snel mogelijk wilt laten oplossen. U moet er immers niet aan denken dat u op een koude herfst- of winteravond zonder werkende verwarming komt te zitten. In sommige gevallen heeft u de hulp van onze 24-uursservice echter niet nodig bij het oplossen van problemen met de cv-ketel. Zoek de foutcode op het display van uw cv-ketel om deze reden altijd eerst zelf op in de handleiding van uw cv-ketel. Soms zal het voldoende zijn om de cv-ketel te resetten, waarvoor u een stappenplan in diezelfde handleiding vindt.

Loodgieter in het weekend inschakelen

Veel loodgietersproblemen ontstaan in de avonduren of in de weekenden. De meeste loodgieters zijn in dat geval niet aan het werk. Hierdoor moet u zelf het probleem verhelpen of wachten tot de volgende dag of zelfs tot na het weekend. Om te voorkomen dat u tot na het weekend moet wachten om een lekkage, verstopping of storing in uw cv-ketel te verhelpen, kunt u een beroep doen op de 24-uurs service van onze loodgieter in Beverwijk. Dankzij deze service zijn wij niet alleen doordeweeks bereikbaar, maar kunnen wij uw problemen ook in het weekend verhelpen indien u woonachtig bent in de omgeving van Beverwijk.

Ook in het weekend snelle service

Wanneer u een beroep doet op onze 24-uurs service in Beverwijk, bent u binnen de kortste keren van uw probleem verlost. Ook in het weekend sturen wij namelijk zo snel mogelijk een loodgieter naar u toe om het betreffende probleem te verhelpen. Twijfel dan ook niet om onze loodgieter in te schakelen wanneer u in het weekend een probleem ontdekt. Dankzij onze 24-uurs service in Beverwijk kunnen wij de schade mogelijk nog beperken, waardoor u een stuk minder geld kwijt bent aan het herstellen van de schade.

Waarom kiest u voor ons? 

  • Taakgerichte aanpak
  • Uitstekende service
  • Allround loodgieter
  • 24/7 bereikbaar!

Bel nu de loodgieter in Beverwijk

Call Now Button