Afvoer verstopt in Beverwijk? Wij helpen u!

Heeft u last van een verstopte afvoer in Beverwijk? Schakel onze ervaren loodgieter in. Maak snel een afspraak!

Is uw afvoer verstopt in Beverwijk? Schakel de hulp van onze loodgieter in, om een verstopte afvoer in Beverwijk te ontstoppen. In veel gevallen is het bij een verstopte afvoer niet meer mogelijk om zelf voor een oplossing te zorgen. Een beginnende verstopping zou u nog kunnen verhelpen met een ontstopper en ontstoppingsmiddel uit de winkel. Vaak gaat een verstopte afvoer gepaard met een vervelende rioollucht in huis. In het ergste geval kunt u uw toilet, gootsteen, of douche/bad niet meer gebruiken. U moet er toch niet aan denken, dat u een lange avond niet meer naar het toilet kunt?

Hulp wanneer mijn afvoer verstopt zit

Wanneer uw afvoer verstopt zit, kunnen we deze onder een hoge druk voor u doorspuiten. Het doorspuiten van de afvoer maakt dat het restafval op de bodem van de afvoer naar de centrale riolering afgevoerd wordt. Zo wordt een verstopping letterlijk voor u opgelost! Een afvoer die verstopt zit kan ook worden ontstopt met een klein haakje of een vegertje. Dit is noodzakelijk als het doorspuiten van de afvoer geen effect heeft. Denk aan een grote prop restafval, die op de bodem van de afvoer is blijven liggen.

Een verstopte afvoer op laten lossen kunt u aan onze spoedservice overlaten. Onze spoedloodgieter in Beverwijk staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Zo hoeft u nooit lang in die nare rioollucht te blijven zitten! Evenals dat u de avond niet zonder toilet of douche door hoeft te komen.

Ontstaan van een verstopte afvoer

Vaak wordt een verstopte afvoer veroorzaakt door restafval. Bij restafval kunt u denken aan etensresten, grote hoeveelheden toiletpapier, kleine blaadjes en takjes, enzovoorts. Eenmaal in de afvoer daalt het restafval naar de bodem van de afvoer, waar het blijft liggen. Het water in de afvoer stroomt niet krachtig genoeg om het restafval van de bodem mee te nemen naar de centrale riolering. Dit maakt dat de ophoping van restafval steeds groter zal worden, waardoor uw afvoer verstopt raakt.

U doet er verstandig aan om uw afvoer eens per twee jaar preventief door te laten spuiten. De kans dat uw afvoer verstopt raakt is zo een stukje kleiner! Ook kunt u een verstopte afvoer tegengaan, door deze zelf preventief te ontstoppen. In een supermarkt vindt u verschillende ontstoppingsmiddelen voor het ontstoppen van een afvoer. Dergelijke middelen werken alleen bij een beginnende verstopping in uw afvoer.

Afvoer verstopt Loodgieter Beverwijk

Waarom kiest u voor ons? 

  • Taakgerichte aanpak
  • Uitstekende service
  • Allround loodgieter
  • 24/7 bereikbaar!

Bel nu de loodgieter in Beverwijk

Call Now Button