Sanitair in Beverwijk laten installeren

Bent u op zoek naar nieuw sanitair? Wij zijn de geschikte vakmensen! Onze loodgieter zorgt voor een nauwkeurige installatie!

Regelmatig zoeken woningbezitters naar mogelijkheden om de ruimtes binnen hun woning te moderniseren. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van een nieuw bankstel, het installeren van een nieuwe keuken, enzovoorts. Wanneer heeft u de badkamer voor het laatst laten vernieuwen? Een badkamer kunt u vernieuwen door bijvoorbeeld nieuw sanitair te installeren. Veel mensen maken momenteel gebruik van klassiek, wit sanitair, terwijl er veel modernere varianten op de markt verkrijgbaar zijn. Onze loodgieters helpen u graag bij de installatie van sanitair in Beverwijk. Daarbij kunnen we uw oude sanitair voor u verwijderen, zodat u hier zelf geen omkijken meer naar heeft.

Voorkom lekkages bij de installatie van sanitair

Het aansluiten van uw nieuwe sanitair op een bestaande afvoer en leidingen is een zeer nauwkeurige klus. Wanneer de nieuwe sanitaire voorzieningen niet op de juiste wijze geplaatst zouden worden, zou dit vervelende consequenties kunnen hebben voor uw woning. Er ontstaat in dit geval namelijk speling rond het aansluitpunt, waarlangs het water uit de leidingen en afvoer naar buiten kan sijpelen. Eenmaal buiten de afvoer en leidingen zal het vocht in uw woning trekken, waar het voor een blijvende waterschade kan zorgen. Denk bijvoorbeeld aan schimmelplekken op uw muren, vloeren en plafonds. Het kost al snel enkele maanden voor een dergelijke waterschade hersteld is.

Mocht u het sanitair toch zelf willen aansluiten op uw afvoer en leidingen, zorg dan dat u zich goed voorbereid. Op internet vindt u handige instructievideo’s en stappenplannen waarin de installatie van sanitair stap voor stap wordt uitgelegd. Houd er hierbij rekening mee dat er vaak niet gesproken wordt over de stappen die mogelijk fout kunnen gaan. Zo kan het voorkomen dat u alsnog tegen problemen aanloopt.

Onderhoud aan het sanitair uitvoeren

Niet alleen kunnen wij het sanitair voor u installeren, ook kunnen we regelmatig onderhoud aan het sanitair uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het controleren van de afvoer op beginnende verstoppingen, het nalopen van leidingen op lekkages, enzovoorts. Onze loodgieters raden woningbezitters doorgaans aan om de afvoer en leidingen rond uw sanitair eens per twee jaar te laten controleren. Zo kunnen vervelende complicaties al in een vroeg stadium worden aangepakt, waardoor de kans op serieuze verstoppingen en lekkages relatief klein is.

Tip: maak gebruik van een filter in het putje van uw douche en matig het gebruik van toiletpapier. Zo maakt u de kans op verstoppingen in de afvoer van uw sanitair aanzienlijk kleiner!

Waarom kiest u voor ons? 

  • Taakgerichte aanpak
  • Uitstekende service
  • Allround loodgieter
  • 24/7 bereikbaar!

Bel nu de loodgieter in Beverwijk

Call Now Button