Last van een lekkage in Beverwijk? Wij helpen u!

Heeft u last van een lekkage? Wij helpen u graag om deze lekkage te verhelpen! Binnen no-time zal uw probleem op professionele wijze verholpen zijn!

Een lekkage vormt samen met een verstopping van de afvoer of een storing in de cv-ketel een van de grootste ergernissen voor veel woningbezitters. Dit is niet voor niets! Bij een lekkage in uw woning kan een lastig te herstellen waterschade ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan schimmelplekken op muren, vloeren en plafonds. Of wat te denken van rottende plekken in houten meubels, het hout onder uw dakbedekking of houten vloeren? Om dergelijke waterschade tegen te gaan is het van groot belang dat u een lekkage zo snel mogelijk laat verhelpen. De loodgieters van ons loodgietersbedrijf staan voor u klaar om een lekkage in Beverwijk voor u op te sporen en aan te pakken. Des te sneller u een lekkage laat verhelpen, des te beperkter zal logischerwijs de waterschade ook zijn.

Tip: het kan verstandig zijn om uw woning eens per twee of drie jaar preventief te laten controleren op lekkages. Vaak ontstaan lekkages op plekken die u zelf niet direct controleert of ziet. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage tussen uw muren of net boven uw plafond! In zo’n situatie zult u de lekkage zelf pas opmerken op het moment dat er sprake is van waterschade aan uw woning. Het is op dat moment eigenlijk al te laat! Door uw woning preventief te laten controleren op lekkages voorkomt u een dergelijke situatie. Wij helpen u hier graag bij door een lekdetectie voor u uit te voeren.

Verschillende soorten lekkages in huis

Lekkages kunnen op tal van verschillende plekken binnen uw woning ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage onder uw dakbedekking, een lekkage rond leidingen, een lekkage bij de aansluiting van uw sanitaire voorzieningen op de afvoer, enzovoorts. Niet alleen kan de lekkage op tal van verschillende plekken in huis ontstaan, ook kunnen er verschillende oorzaken van lekkages zijn. Denk in het geval van een lekkage onder uw dakbedekking bijvoorbeeld aan oorzaken als een ernstige slijtage, beschadigingen als gevolg van de wind, enzovoorts. Tijdens de storm in de herfst of winter kunnen er takken en kleine steentjes tegen de dakbedekking slaan die voor kleine beschadigingen zorgen.

Mocht u te maken hebben met lekkages rond uw leidingen, dan kunnen er eveneens verschillende oorzaken worden aangewezen. Denk aan lekkages als gevolg van leidingen die op de verkeerde manier zijn aangelegd, lekkages door aansluitpunten die verzwakt zijn, lekkages door het op de verkeerde plek boren van gaten in muren, enzovoorts. Zoals reeds beschreven zult u veel van deze lekkages pas doorhebben op het moment dat de waterschade al ontstaan is.

Een lekdetectie in Beverwijk uitvoeren

Onze loodgieters beschikken over geavanceerde hulpmiddelen om een lekdetectie binnen uw woning uit te voeren in het geval van een lekkage. Met deze hulpmiddelen kunnen we de bron van een lekkage voor u achterhalen zonder hak- en breekwerk te gebruiken. Voorheen was het bij het oplossen van een lekkage vaak noodzakelijk om muren en vloeren op te halen. Tegenwoordig is dat gelukkig niet meer het geval! Zo voorkomen we dat u na het oplossen van de lekkage binnen uw woning in het puin blijft zitten. Een lekdetectie kan onder meer met ultrasone trillingen worden uitgevoerd of met een thermografische camera, afhankelijk van de aard van een lekkage.

Op basis van de gevonden bron met de lekdetectie kunnen we een passende oplossing aandragen om de lekkage voor u te verhelpen. In veel gevallen zal het bij bijvoorbeeld leidingen voldoende zijn om de kapotte leidingstukken te vervangen. In het geval van lekkages onder uw dakbedekking moet de beschadigde dakbedekking hersteld of eveneens vervangen worden. Wij kunnen u hierover adviseren en direct voor de uitvoering van de oplossing zorgen om verdere waterschade te voorkomen.

lekkage in beverwijk

Waarom kiest u voor ons? 

  • Taakgerichte aanpak
  • Uitstekende service
  • Allround loodgieter
  • 24/7 bereikbaar!

Bel nu de loodgieter in Beverwijk

Call Now Button