Over ons

Last van een lekkage of een verstopping? Neem dan contact op met loodgietersbedrijf NVS! 24/7 bereikbaar!

Wie zijn wij?

Wij zijn de loodgieter De NVS. Wij zijn al jaren een begrip in de regio Noord-Holland. Wij vinden service erg belangrijk. Al onze medewerkers zijn stuk voor stuk professionals. Telkens weer zullen wij u helpen met uw problemen, totdat u tevreden bent!

Wij bieden u een 24-uurs service aan, dankzij deze service kunnen we direct bij u langskomen om u gelijk te helpen bij problemen. Het is namelijk belangrijk dat bij spoed het probleem snel is gevonden. Hoe sneller we het probleem kunnen vinden, hoe minder schade er uiteindelijk zal zijn.

Wij zijn een ervaren loodgieter in Beverwijk, maar ook werkzaam in Heemskerk, Uitgeest en IJmuiden. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij niet alleen voor een professionele afwerking, maar ook dat wij meedenken en u het juiste advies kunnen geven. Door onze ervaring hebben wij een veelzijdige kennis opgebouwd. Zo kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Naast loodgieterswerk kunnen wij u ook helpen met installatiewerkzaamheden. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen met het onderhoud van een Cv-ketel of het installeren hiervan. Tijdens de koude wintermaanden is een werkende Cv- of combiketel namelijk essentieel. Zoekt u een ervaren loodgieter in Beverwijk, die naast een professionele afwerking ook meedenkt en advies geeft? Dan bent u bij ons op het juiste adres.

Waarom kiest u voor ons? 

  • Taakgerichte aanpak
  • Uitstekende service
  • Allround loodgieter
  • 24/7 bereikbaar!

Bel nu de loodgieter in Beverwijk

Call Now Button