Contact

Wilt u contact opnemen met de loodgieter in Beverwijk? Klik dan op onderstaande button om in contact te komen met een van onze vakmannen!

Zoekt u een loodgieter in Beverwijk? Neem dan gerust contact met ons op via 0251-726003, wij zijn 24/7 bereikbaar!
Heeft u met spoed een loodgieter nodig? Wij komen direct naar u toe! Ook voor installatieklussen kunt u ons inschakelen.
Wij staan overal in Beverwijk en omstreken voor u klaar.

Voor welke werkzaamheden kunt u ons contacteren?

Er zijn binnen en buiten woningen tal van verschillende loodgietersklussen te bedenken die u aan onze loodgieters over kunt laten. Denk bijvoorbeeld aan de uiteenlopende werkzaamheden bij een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning. In zo’n situatie komen wij u graag helpen bij het leggen van leidingen, het aansluiten van sanitaire voorzieningen op de afvoer, enzovoorts. Ook buiten een nieuw-, aan- of verbouw om kunt u op onze hulp rekenen! Schakel ons bijvoorbeeld in voor het onderhouden van loodgieterselementen als een cv-ketel, een afvoer en de leidingen in huis. Voor welke klussen bent u op zoek naar een ervaren loodgieter?

Onderhoudsklussen voor onze loodgieters

Het is niet alleen erg belangrijk dat loodgieterselementen op de juiste wijze worden aangelegd, ook moeten ze regelmatig onderhouden worden. Door de jaren heen kunnen de onderdelen van uw cv-ketel versleten raken, met alle gevolgen van dien. Daarbij kunnen er grote stofhopen tussen de onderdelen van de cv-ketel komen te zitten, waardoor u met storingen te maken zal krijgen. Om dit te voorkomen is het raadzaam om de cv-ketel zeker eens per twee of drie jaar te laten onderhouden.

Datzelfde onderhoud is ook noodzakelijk voor het voorkomen van verstoppingen in de afvoer en lekkages rond uw leidingen in huis.

Hulp van een 24-uurs loodgieter

Niet alleen op werkdagen en tijdens de vaste kantoortijden kunt u op de hulp van onze loodgieters rekenen. Ook in de weekenden en op de late avond staan we voor u klaar om hulp te bieden! Schakel in dit geval onze 24-uursservice in. De 24-uursservice is voornamelijk bedoeld voor mensen met een noodsituatie. Denk aan een lekkage, een verstopping of een storing. In dergelijke situaties wilt u zo snel mogelijk geholpen worden om de problemen op te laten lossen door een ervaren loodgieter van ons loodgietersbedrijf.

Waarom kiest u voor ons? 

  • Taakgerichte aanpak
  • Uitstekende service
  • Allround loodgieter
  • 24/7 bereikbaar!

Bel nu de loodgieter in Beverwijk

Call Now Button