Loodgieter IJmuiden – Loodgieter De NVS

Loodgieter De NVS is uw ervaren loodgieter in IJmuiden. Neem direct contact op en schakel ons in.

Z

Taakgerichte aanpak

Onze loodgieters beschikken over een professionele werkwijze wat begint met een taakgerichte aanpak!

Uitstekende service

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, vandaar dat wij u een uitstekende service aanbieden!

Allround loodgieter

We hebben jarenlange ervaring en hierdoor beschikken wij over uitgebreide vakkennis. Wij zijn u hierdoor nog beter van dienst!

24/7 bereikbaar!

Ook bij noodgevallen staan wij dag en nacht voor u klaar, zeven dagen per week. Zeker dan zijn wij altijd snel ter plaatse!

9

Dienstverlening

  • Multifunctioneel loodgietersbedrijf
  • Centrale verwarming
  • Sanitair
  • Lekkages

Hulp van een ervaren loodgieter uit IJmuiden

Staat u op het punt om te beginnen met een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning? De kans is zeer groot dat er in dit geval loodgietersklussen moeten worden uitgevoerd. Denk in het bijzonder aan het leggen van nieuwe leidingen, het aansluiten van sanitaire voorzieningen op de afvoer, enzovoorts. Dergelijke klussen zou u zelf uit kunnen voeren met de handige instructievideo’s op internet. Toch kiezen veel mensen voor de hulp van onze betrouwbare loodgieter uit IJmuiden. Met een jarenlange ervaring in het uitvoeren van uiteenlopende loodgietersklussen kan onze loodgieter u op weg helpen.

Niet alleen bij een nieuw-, aan- of verbouw kunt u op de hulp van onze loodgieter in IJmuiden rekenen, ook voor diverse andere klussen staat deze loodgieter klaar. Denk bijvoorbeeld aan het onderhouden van loodgieterselementen in huis, of het repareren van kapotte cv-ketels, verstopte afvoeren en lekkende leidingen. Voor welke klussen bent u op zoek naar een geschikte loodgieter uit IJmuiden? Bij ons vindt u de specialist die u zoekt!

Installaties, reparaties en onderhoud

De diensten die onze loodgieter in IJmuiden aanbiedt worden doorgaans onderverdeeld over drie hoofdcategorieën: installaties, reparaties en onderhoud. Met een goede installatie en voldoende onderhoud zullen reparaties nauwelijks noodzakelijk zijn. Het is hierbij echter van groot belang dat u loodgieterselementen door een loodgieter laat installeren! Wanneer u bijvoorbeeld zelf leidingen aan zou leggen zonder hier de juiste kennis over te hebben, kunnen er vervelende lekkages ontstaan. Tussen twee leidingstukken die niet goed op elkaar aangesloten zijn ontstaat namelijk speling. Via die speling sijpelt het vocht in de leidingen langzaamaan naar buiten. Eenmaal buiten de leiding trekt het vocht in uw woning, waar het voor een vervelende waterschade kan zorgen.

Onze loodgieter in IJmuiden raadt woningbezitters aan om de loodgieterselementen in huis in ieder geval eens per twee of drie jaar te laten onderhouden. Zo wordt de kans op complicaties het kleinst!

Direct hulp van onze 24-uursservice

Wanneer u het onderhouden van de loodgieterselementen in huis vergeten bent, kunt u te maken krijgen met lekkages, storingen en verstoppingen. In zo’n geval kunt u op de hulp van onze 24-uursservice rekenen. Met deze service komen we zowel tijdens kantoortijden als daarbuiten bij u langs om hulp te bieden. Dit geldt zowel voor werkdagen als voor de weekenden! Zo blijft u nooit lang met een lekkende leiding, een verstopt toilet of een storing in de cv-ketel zitten.

Bel nu de loodgieter in IJmuiden

Call Now Button