Last van een gaslekkage in Beverwijk? Wij lossen het op!

Heeft u te maken met een gaslekkage? Laat de schade niet groter worden en schakel snel onze loodgieter in!

Veel mensen weten niet wat de mogelijke gevolgen van een gaslekkage binnen hun woning kunnen zijn. Wist u bijvoorbeeld dat er als gevolg van de gaslekkage een explosie in huis kan ontstaan? Of wat te denken van het verstikkingsgevaar dat deze lekkage met zich meebrengt! Het geeft aan hoe belangrijk het is om een gaslekkage zo snel mogelijk te laten verhelpen. Onze loodgieters staan voor u klaar om een oplossing te bieden voor een gaslekkage in Beverwijk. Met speciale hulpmiddelen kunnen wij de bron van de lekkage voor u opsporen. Op het moment dat de bron gevonden is zorgen we voor een passende oplossing om erger te voorkomen!

Het kan verstandig zijn om een koolmonoxidemelder in uw woning te installeren. Met een koolmonoxidemelder kan een gaslekkage in een vroeg stadium herkend worden.

Het ontstaan van een gaslekkage

Er zijn verschillende mogelijke oorzaken aan te wijzen voor een gaslekkage in huis. Zo kan een gaslekkage het gevolg zijn van apparaten die op een verkeerde wijze op de gasleidingen zijn aangesloten, beschadigingen aan de gasleidingen door werkzaamheden in of rondom uw woning, enzovoorts. Niet voor niets raadt men huishoudens vaak aan om klussen op het gebied van gasleidingen aan een loodgieter over te laten. Onze loodgieters beschikken over een ruime ervaring in het aanleggen en aansluiten van gasleidingen, waardoor de kans op lekkages erg klein is.

Tip: bekijk vooraf goed waar gasleidingen door uw woning en tuin lopen, als u aan de slag gaat met een aan- of verbouw. Zo voorkomt u dat u deze gasleidingen beschadigd en op die manier een gaslekkage veroorzaakt.

Hulp bij het verhelpen van een lekkage

Wanneer u last denkt te hebben van een gaslekkage, dient u deze zo snel mogelijk op te laten lossen. Zo voorkomt u een explosie of verstikking! Bij een sterke gaslucht doet u er verstandig aan om de ramen en deuren in uw woning open te zetten, zodat de gaslucht kan vervliegen. Ook kan het verstandig zijn om de hoofdgaskraan in huis dicht te draaien, om te voorkomen dat de lekkage verergerd wordt. Vaak bevindt deze hoofdgaskraan zich in de meterkast van uw woning.

Onze loodgieters bieden een spoeddienst aan voor mensen met een noodsituatie. Deze spoeddienst voor gaslekkages is 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken. Zo voorzien we u ook op de late avond en in het weekend van passende hulp bij gevaarlijke gaslekkages.

Verstopping

Waarom kiest u voor ons? 

  • Taakgerichte aanpak
  • Uitstekende service
  • Allround loodgieter
  • 24/7 bereikbaar!

Bel nu de loodgieter in Beverwijk

Call Now Button