Verstoppingen in Beverwijk

Neem bij een verstopping snel contact op met de loodgieter in Beverwijk zodat u snel bent verlost van deze problemen!

Een van de meest vervelende problemen in woningen, is een verstopte afvoer. Niet alleen in uw douche kan een verstopping voorkomen, ook bij de afvoer van de wasbak in uw keuken is een verstopping mogelijk. Verstoppingen zorgen niet alleen voor een vervelende stank, ze zijn vaak tevens lastig op te lossen zonder de juiste gereedschappen. Wanneer u last heeft van verstoppingen in Beverwijk, staan wij voor u klaar om u zowel tijdens als buiten kantooruren om te helpen bij het oplossen van de verstoppingen. Wij spuiten uw afvoer door, waarbij ophopingen in uw afvoer worden opgelost.

Verstoppingen in woningen Beverwijk

Verstoppingen kunnen op tal van plekken ontstaan in woningen, maar ook aan de buitenzijde is een verstopping goed mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de afvoerpijpen van uw goten en het putje op uw oprit. Bladeren, kleine takjes en andere vormen van restafval uit de natuur zorgen voor ophopingen in uw afvoer, doordat ze te zwaar zijn om door het water meegevoerd te worden. Des te langer u vervolgens wacht met het doorspuiten van uw afvoer, des te meer van dit soort afval zich ophoopt in uw afvoer met verstoppingen tot gevolg.

Voorkomen is beter dan genezen

Voorkom verstoppingen in uw woning in Beverwijk en laat uw riool tijdig doorspuiten door een erkende loodgieter uit Beverwijk. Zo heeft u nooit last van een vervelende stank en loopt het water ook tijdens een hevige regenbui goed weg van uw tuin of oprit!

Verstoppingen

Hoe ontstaan verstoppingen?

Verstoppingen in uw afvoer zijn doorgaans het gevolg van restafval wat op de bodem van de afvoer terechtgekomen is. Denk bijvoorbeeld aan etensresten die bij het spoelen van de borden in de afvoer stromen, bladeren en takjes die via de regenpijp in de afvoer terechtkomen, enzovoorts. Deze vormen van restafval zijn te zwaar om nog door het water in de afvoer meegevoerd te kunnen worden, waardoor ze naar de bodem zakken. Eenmaal op de bodem zal het restafval niet meer naar de centrale riolering kunnen worden meegevoerd. Door de jaren heen zal de ophoping van restafval steeds groter worden, met een serieuze verstopping tot gevolg. Om dit tegen te gaan is het belangrijk om het restafval uit de afvoer te weren.

Verstopping in Beverwijk voorkomen

Een verstopping kan vrij snel ontstaan. Omdat dit probleem bijzonder vervelend is, wilt u waarschijnlijk niet dat u te maken krijgt met een verstopping. Om de kans op een verstopte afvoer te beperken, kunt u de nodige maatregelen treffen. Zorg er ten eerste voor dat u niet allerlei afvalresten door uw afvoer spoelt. Let bijvoorbeeld op het gebruik van toiletpapier en spoel al helemaal geen vet door de afvoer heen. Ook haar zorgt er vaak voor dat er een verstopping ontstaat. Om het grootste deel van de rommel op te vangen, kunt u een zeefje in uw afvoer plaatsen. Dit zeefje vangt een groot deel van de rommel op, waardoor de kans op een verstopping al een stuk kleiner wordt. Daarnaast is het natuurlijk van belang dat u uw afvoer goed schoon houdt.

Afvoer door laten spuiten

Wanneer u regelmatig te maken heeft met een verstopte afvoer, kunt u eenmaal per jaar een loodgieter inschakelen om een verstopping in Beverwijk te voorkomen. Met behulp van speciale apparatuur kan een loodgieter uw afvoer namelijk onder hoge druk doorspuiten. Hierdoor wordt alle rommel aan de binnenkant van de afvoer weggespoeld, waardoor uw afvoer weer helemaal schoon is. Hierdoor is de kans op een verstopping al een stuk kleiner.

Waarom kiest u voor ons? 

  • Taakgerichte aanpak
  • Uitstekende service
  • Allround loodgieter
  • 24/7 bereikbaar!

Bel nu de loodgieter in Beverwijk

Call Now Button