FAQ

Staat uw vraag niet op de pagina? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op en wij proberen u verder te helpen.

Wat doet een loodgieter?

Van installaties tot afvoerleidingen, loodgieters kunnen helpen met allerlei klussen. Ze kunnen leidingen meten, snijden en verbinden. Ook kunnen ze controleren op toekomstige lekkages of huidige lekkages verhelpen. Daarnaast kunnen ze onder andere sanitair, cv-ketels, verwarmingssystemen en toiletten installeren. Loodgieters zijn gespecialiseerd in de installatietechniek, maar kunnen ook worden gebeld reparaties en onderhoud.

Zijn jullie een installatiebedrijf of een loodgietersbedrijf?

Veel mensen weten niet of wij nu een loodgietersbedrijf of een installatiebedrijf zijn. De naam doet u ongetwijfeld vermoeden dat wij een loodgietersbedrijf zijn. Dit klopt, maar u bent bij ons ook aan het juiste adres voor verschillende installatiewerkzaamheden. Wij leggen ons namelijk ook steeds meer toe op deze tak, aangezien de werkzaamheden elkaar grotendeels overlappen. Zo kunnen wij niet alleen lekkages en verstoppingen verhelpen, maar ook leidingwerk, cv-ketels en sanitair plaatsen. De grens tussen loodgietersbedrijf en installatiebedrijf vervaagt dus steeds meer. Wij kunnen zowel loodgieters- als installatiewerkzaamheden voor u verrichten. Twijfelt u of wij iets voor u kunnen betekenen? Neem dan gewoon contact met onze loodgieter in Beverwijk op.

Wat moet ik doen bij een lekkage?

Het is verstandig om zo snel mogelijk een loodgieter in te schakelen als u een lekkage ontdekt. Een lekkage kan veel schade veroorzaken en door snel hulp te zoeken kan deze schade beperkt blijven. Soms ontstaan er vochtplekken die een lekkage aanduiden. Breek de muur niet zelf open, de plek van de lekkage kan namelijk op een andere plek liggen dan de vochtplekken. Als er water lekt, kunt u dit opvangen in een emmer. Dit voorkomt extra schade.

Wat moet ik doen bij een verstopping?

Veel verstoppingen kunt u zelf verhelpen. Dit kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van een ouderwetse ontstopper, deze maakt gebruik van druk om zo de verstopping los te krijgen. Hierna kan de verstopping doorgespoeld worden. Een andere optie is een chemische samenstelling, deze is vaak te koop in doe-het-zelf winkels. Dit middel lost de verstopping op. Mocht dit allebei niet baten, dan kunt u Loodgieter De NVS inschakelen. Zij zullen dan kijken hoe de verstopping het best verholpen kan worden.

Hoe werkt jullie spoedservice?

Soms kunt u onze loodgieter in Beverwijk alle minuut gebruiken. Daarom hebben wij een speciale spoedservice in het leven geroepen. Deze service is uiteraard alleen bedoeld voor noodgevallen. Indien er sprake is van nood, belt u direct naar onze spoedservice. Deze is 24 uur per dag, zeven dagen per week, bereikbaar. Het maakt dus niet uit of het probleem overdag, ’s avonds of in het weekend opduikt. Dankzij onze spoedservice kunnen wij u altijd van dienst zijn. Na uw belletje sturen wij direct een loodgieter uit Beverwijk naar u toe. Hierdoor is uw probleem altijd snel verholpen.

Hoe vaak is onderhoud aan mijn cv-ketel nodig?

Hoe vaak u onderhoud uit moet voeren aan uw cv-ketel verschilt per ketel. Zo hoeft een nieuwe ketel bijvoorbeeld minder vaak onderhouden te worden dan een oudere. Daarnaast spelen ook merk en type van de ketel mee. Onderhoud aan een A-merk ketel is minder snel nodig dan bij een ketel van een B-merk. Hierdoor kan het wat lastig zijn om in te schatten hoe vaak u uw ketel moet onderhouden. Wij raden u aan uw ketel eens per jaar of eens per twee jaar te laten keuren. Zodoende verkleint u de kans op problemen tot een minimum.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een cv-ketel?

Naast de prijs-kwaliteit verhouding is er nog een belangrijke factor om op te letten bij de aanschaf van een nieuwe cv-ketel. Deze factor is de capaciteit. Niet elke cv-ketel heeft even veel capaciteit, maar ook niet elke woning is even groot. Over het algemeen is voor een appartement een vermogen van 11 tot 23 kilowatt nodig. Een vrijstaande woning heeft meer dan 30 kilowatt nodig. Een tussenwoning heeft vaak tussen de 16 en 28 kilowatt nodig, en een hoekwoning of twee-onder-een-kapwoning heeft 16 tot 30 kilowatt nodig.

Wat is jullie werkgebied?

Zoals de naam van onze site u waarschijnlijk al doet vermoeden, richten wij ons tot Beverwijk. In deze Noord-Hollandse plaats kunnen wij alle werkzaamheden voor u uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het aanleggen van waterleidingen en installeren van sanitair. Daarnaast kunnen wij ook verstoppingen in Beverwijk verhelpen en werkzaamheden aan uw cv-ketel uitvoeren. Naast Beverwijk leveren wij ook onze diensten in HeemskerkUitgeest en IJmuiden.Woont u niet een van deze plaatsen, maar wel in de directe omgeving? Dan kan onze loodgieter u uiteraard ook van dienst zijn. Neem daarom gewoon eens contact met ons op. In dat geval weet u direct of wij u al dan niet van dienst kunnen zijn.

Waarom kiest u voor ons? 

  • Taakgerichte aanpak
  • Uitstekende service
  • Allround loodgieter
  • 24/7 bereikbaar!

Bel nu de loodgieter in Beverwijk

Call Now Button